Dragi viitoare mirese, alegerea locației pentru nunta voastră în aer liber sau în mijlocul naturii este o alegere minunată, care oferă un cadru magic și romantic pentru a vă uni destinele. Cu peisajele pitorești ca decor și sunetele naturii ca acompaniament, aveți ocazia să alegeți o rochie de mireasă care să se potrivească perfect cu acest cadru idilic. Iată 10 tipuri de rochii care vor sublinia frumusețea voastră și vor completa atmosfera feerică a nunții în natură:

Rochie tip A cu mâneci clopot

Această rochie lejeră și romantică este perfectă pentru o nuntă într-o zonă din natură, cum ar fi o grădină frumos amenajată, o poienița în pădure etc. Croiala în formă de A se potrivește oricărei siluete, iar mânecile clopot adaugă un aer boem și elegant.

Rochie cu spatele gol

Dacă îți dorești să îți pui în valoare feminitatea și să te simți de-a dreptul conectată cu natura, o rochie cu spatele gol este alegerea perfectă. Simplitatea ei elegantă se va îmbina minunat cu mediul înconjurător.

Rochie cu dantelă

Dantela adaugă întotdeauna o notă romantică și sofisticată oricărei rochii de mireasă. Alege un model care îmbină dantela delicată cu linii fluide pentru un look total fermecător.

Rochie cu trenă scurtă

Dacă îți dorești însă să pășești ușor și cu grație pe terenul în aer liber, o rochie cu trenă scurtă este ideală. Acest stil îți va permite să te bucuri de nunta ta fără să te împiedici de o trenă lungă și incomodă.

Rochie cu fuste din tul

Fustele din tul adaugă volum și mișcare rochiei voastre, oferindu-vă un look fermecător și ușor de purtat în timpul ceremoniei și al petrecerii în natură. Este perfectă dacă ai o fire rebelă și preferi hainele puțin mai nonconformiste.

Rochie cu umeri goi

Acest stil elegant și senzual va atrage toate privirile într-un cadru în aer liber. Umerii goi oferă o notă de romantism, iar croiala ajustată în partea de sus și evazată în partea de jos îți va sublinia silueta într-un mod inedit.

Rochie cu croială boho

Un look boem se potrivește de minune cu o nuntă în natură. Dacă acest stil te reprezintă, alege o rochie cu croială boho, cu detalii precum franjuri, broderii sau aplicații florale, pentru a te integra perfect în peisaj.

Rochie scurtă

Dacă însă îți dorești o opțiune mai neconvențională și ușor de purtat, o rochie scurtă poate fi alegerea perfectă. Aceasta vă va oferi libertate de mișcare și va adăuga un aer jucaus și vesel întregului eveniment, în cadrul căruia tu vei fi centrul atenției.

Rochie stil sirenă

Pentru miresele care vor să atragă toată atenția și să impresioneze în adevăratul sens al cuvântului, rochia stil sirenă va fi alegerea ideală. Această croială se va potrivi perfect într-un cadru natural și va adăuga o notă de eleganță și senzualitate.

Rochie de mireasă cu aplicații florale

Pentru o notă romantică și boemă, alegeți o rochie decorată cu aplicații florale. Aceste detalii delicate vor sublinia perfect armonia dintre tine și natură. Pentru a te asorta cu partenerul tău, acesta poate purta la rândul său un sacou lejer cu diverse aplicații florale, butoni sau alte accesorii specifice cu astfel de aplicații. 

Cuvânt de final

Indiferent de alegerea pe care o faci, amintește-ți că rochia de mireasă trebuie să reflecte personalitatea ta și să te facă să te simți încrezătoare și frumoasă în ziua cea mare. Înconjoară-te de iubire și natură și să ai parte de o nuntă magică și memorabilă!