Despre noi

Brandul Atmosphere a fost infiintat in anul 2002 si este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai longevive branduri de croitorie romanesti. In cadrul companiei noastre, clientul este in centrul atentiei noastre si ne asiguram ca serviciile oferite sunt de cea mai inalta calitate.

Despre Companie

Atmosphere Fashion produce o gama larga de confectii de dama si tineret sub firma Captive Fashion SRL. Colaboram cu companii importante din tara si din strainatate, iar personalul nostru beneficiaza de training-uri organizate constant pentru a ne asigura ca mereu ne mentinem la inaltimea asteptarilor dumneavoastra. Cu o reputatie excelenta printre clientii nostri, suntem convinsi ca produsele si serviciile noastre va vor oferi satisfactie garantata.

Misiunea noastra

Inca de la inceput, am avut ca scop sa livram servicii si produse pe placul clientilor nostri, avand mereu in vedere calitatea, tendintele si influentele din moda. Suntem o echipa tanara si plina de entuziasm, care pune accent pe atentia fata de detalii si varietatea produselor, contribuind astfel la crearea unui stil elegant, confortabil si mereu in tendinte.

Valorile noastre

La Atmosphere, calitatea si varietatea sunt valori esentiale. Ne respectam clientii, oferindu-le siguranta si confort, iar produsele noastre sunt create cu grija pentru a reflecta autenticitatea si rafinamentul lor.